AcasăSPORTFanii Barcelonei, ingroziti: Accidentat, Messi a fost scos cu targa de pe...

Fanii Barcelonei, ingroziti: Accidentat, Messi a fost scos cu targa de pe teren – VIDEO

(foto: Agerpres)

Starul Barcelonei, Lionel Messi, le-a dat mari emotii suporterilor, pe finalul meciului disputat de catalani impotriva formatiei Benfica Lisabona. Accidentat la genunchi, atacantul a fost scos cu targa de pe teren.

(foto: Agerpres)

Intrat pe teren abia in repriza a doua, argentinianul s-a lovit de goalkeeper-ul Benficai, in timp ce incerca sa se apropie de poarta rivalilor Barcelonei. Desi intr-o prima faza a reusit sa se tina pe picioare si chiar a sutat, incercand sa deschida scorul, in minutul urmator Messi a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Imaginile cu fotbalistul argentinian intins pe gazon, zvarcolindu-se si tinandu-se de genunchiul stang, au bagat spaima in suporterii Barcelonei, care s-au gandit la ce e mai rau. Echipa medicala a intervenit rapid pe teren, iar Messi a fost scos pe targa.

Fotbalistul urmeaza sa fie supus unor teste, pentru a se stabili cat este de grava accidentarea la genunchi. Cu siguranta, suporterii Barcelonei vor sta cu sufletul la gura pana sa afle cat va lipsi de pe teren starul echipei antrenate de Tito Vilanova.

[youtube]6zz5UrkHo2Y[/youtube]

468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger