AcasăSPORTFanii Barcelonei: “Dati titlul Realului!”

Fanii Barcelonei: “Dati titlul Realului!”

Ziaristii de la “AS” spun ca Higuain a fost omul decisiv pentru Real

Sustinatorii campioanei FC Barcelona ataca dur conducerea Federatiei dupa ce marea rivala, Real Madrid, a obtinut, sambata seara, o noua victorie cu cantec, 2-1 pe terenul lui RCD Mallorca.

Ziaristii de la “AS” spun ca Higuain a fost omul decisiv pentru Real

La sase zile dupa ce Barcelonei i-a fost refuzat un penalty clar in meciul cu Espanyol, la 1-1, Real Madrid a beneficiat de ajutorul brigazii conduse de Perez Montero in deplasarea de la Palma de Mallorca, partida castigata de trupa lui Mourinho cu 2-1. Condusa cu 1-0 la pauza, Realului i-a trecut glontul pe la ureche in minutul 60, cand Casadesus a scapat singur cu Casillas si l-a executat cu un sut din apropiere, dar tusierul a indicat eronat ofsaid. Inspiratia lui Mourinho a fost in cele din urma decisiva. Portughezul l-a introdus la pauza pe Higuain, iar acesta a intors rezultatul, marcand gol si pasand decisiv la reusita lui Callejon.

Offside-ul Bănel imperial inexistent la Casadesus este faza care a încins spiritele în Primera

Fanii Barcelonei s-au plans ca jocurile sunt facute pentru ca titlul sa ajunga pe „Santiago Bernabeu”, suporterii considerand ca Federatia Spaniola ar trebui sa ofere deja trofeul celor de la Real. Cele doua mari forte din Primera se vor infrunta in meci direct, miercuri, de la ora 23.00, la Madrid, in prima mansa din sferturile de finala ale Cupei Spaniei.

author avatar
Cristi Ionita
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger