AcasăSPORTFani brazilieni impuscati mortal! Mondialul de fotbal este in pericol!

Fani brazilieni impuscati mortal! Mondialul de fotbal este in pericol!

Cu doua luni inainte de Cupa Confederatiilor si cu 14 luni inainte de Campionatul Mondial din Brazilia, oficialii FIFA au reale semne de intrebare in legatura cu posibilitatea ca organizatorii sa asigure cele mai bune conditii de siguranta pentru numerosii fani care vor asista la competitie.

Pentru a combate temerile FIFA, brazilienii organizeaza constant teste pentru a vedea unde mai trebuie lucrat la siguranta pe stadioanele care vor gazdui meciuri de la Cupa Confederatiilor si Campionatul Mondial.

Un astfel de test a avut loc weekendul trecut, pe stadionul „Castelao”, din Fortaleza, iar actiunea s-a incheiat cu un bilant tragic.

stadionul din Fortaleza este printre cele mai moderne din Brazilia

Doi dintre fanii prezenti la fata locului au fost impuscati mortal.

Fortele de ordine inca nu au reusit sa stabileasca daca moartea celor doi fani a fost rezultatul unui accident sau al unui atentat.

Cert este ca organizatorii brazilieni trebuie sa gaseasca rapid solutii, mai ales stadionul „Castelao”, din Fortaleza, ar trebui sa gazduiasca, in iunie, meciurile Brazilia – Mexic si Nigeria – Spania, dar si o semifinala a Cupei Confederatiilor.

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger