AcasăSPORTFane Fieraru n-a vrut sa ajute CFR-ul, nu, nu!

Fane Fieraru n-a vrut sa ajute CFR-ul, nu, nu!

Stefan Covaci nici macar nu i-a privit in ochi pe stelisti cand le-a aratat cartonasul rosu

Culmea coincidentei: in ziua in care trupa lui Vaszi Miriuca a pierdut doua puncte la Chiajna, campioana Steaua a fost „macelarita” la Targu Mures!

Stefan Covaci nici macar nu i-a privit in ochi pe stelisti cand le-a aratat cartonasul rosu

In loc sa se mareasca, dupa egalul dintre Concordia si CFR (scor 1-1), distanta dintre Steaua (locul 1) si CFR Cluj (locul 2) s-a micsorat la numai doua puncte. A avut grija sa se-ntample intocmai arbitrul Istvan Kovacs. Pe romaneste, Fane Fieraru. Un penalty neacordat bucurestenilor si doua intrari de „rosu” trecute la „si altele” reprezinta minimum de erori ce i se pot imputa „centralului” din Carei. Apropo de atitudinea afisata in timpul partidei de Fanica Fauraru, povesteste Paul Parvulescu ce i-au auzit urechile: „Mi se pare jignitor fata de toti romanii ca la un meci din campionatul romanesc de fotbal sa vorbesti cu jucatorii echipei adverse in limba maghiara”.
Calcati in picioare de adversari, stelistii au anuntat, ieri, un buletin medical de pe frontal din Targu Mures: „Raul Rusescu are fractura de orbita , ceea ce inseamna ca osul de sub ochi este fracturat si timp de 3 saptamani nu va putea juca fotbal, asta in varianta cea mai optimista. Keseru a suferit o comotie cerebrala si este inca in investigatii medicale. La fel si Latovlevici, inca nu putem da un diagnostic precis”. Presedintele Valeriu Argaseala a amenintat, ieri, ca va cere demisia grecului Vassaras din fruntea CCA daca nu se vor lua masuri impotriva arbitrului Stefan Covaci.

Duckadam il provoaca pe N`Doye

In absenta lui Mihai Stoica, fostul mare portar Helmuth Duckadam a ramas cel mai vocal oficial din Ghencea. Ieri, eroul de la Sevilla a rabufnit: „Pe Istvan Kovacs pot sa-l fac si nesimtit, fara probleme. A decimat o echipa. Situatie mai clara decat lovitura lui Muresan nu exista pe fata pamintului. Se vede ca n-a jucat fotbal ca sa-si dea seama ca isi bate joc de munca unor sportivi”. N-a scapat nici senegalezul N`Doye, amenintat cu bataia de Duckadam: „Vreau sa fac o remarca la adresa acestui mascarici parvenit. Acest parvenit cu belciug in nas sa-si vada dracului de treaba lui! N-a sarit la bataie cu cine trebuie pana acum, dar poate ca intr-o zi vom discuta noi doi intre patru ochi”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger