AcasăSPORTFan surpriză! Momentul inedit de care a avut parte Naomi Osaka, în...

Fan surpriză! Momentul inedit de care a avut parte Naomi Osaka, în timpul meciului, la Australian Open – VIDEO

Fan surpriză! Momentul inedit de care a avut parte Naomi Osaka în timpul meciului, la Australian Open - VIDEO (sursa foto: Twitter/Naomi Osaka)

Moment neașteptat – atât pentru sportiva niponă, cât și pentru spectatorii care urmăreau în direct înfruntarea dintre Naomi Osaka și Ons Jabeur, din runda a treia a turneului australian, disputată vineri.

Episodul inedit de la Australian Open 2021 s-a derulat în setul secund, când Naomi Osaka se pregătea să servească, la scorul de 6-3, 3-2, 30-40. Pe piciorul sportivei s-a așezat, plin de curaj, un fluture frumos colorat. Cu multă grijă, jucătoarea aflată pe locul 3 mondial, l-a luat și a încercat să îl așeze într-un loc sigur, mai departe de spațiul de joc. Spunem a încercat, pentru că în secunda următoare, fluturele – un fan al jucătoarei nipone, din câte s-a văzut – a zburat oprindu-se pe fața lui Osaka.

În cele din urmă, micul admirator a ales să o lase pe sportiva japoneză să se concentreze doar asupra meciului. Și bine a făcut, pentru că Naomi Osaka a câștigat meciul disputat pe John Cain Arena, învingând-o pe tunisiana aflată pe locul 30 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2. Osaka a triumfat după 78 de minute de joc, obținând astfel calificarea în optimile actualei ediții a Grand Slam-ului. Fază a competiției în care s-a calificat, tot vineri, și Simona Halep. VEZI AICI.

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger