AcasăSPORTFan al City, Maradona vrea la United  

Fan al City, Maradona vrea la United  

Diego Maradona își dorește să o antreneze pe Manchester United, și este sigur că poate să readucă pe Old Trafford, stadionul secular al echipei, gloria de altădată.  „Nu ajunge că vinde multe tricouri în toată lumea, echipa trebuie să câștige trofee. Eu pot să fac asta pentru United”, a afirmat legenda naționalei Argentinei.

Echipa din nord-vestul Angliei nu a mai triumfat în Premier League de la plecarea lui Sir Alex Ferguson, și nici vreun alt mare trofeu. În cei șase ani de la plecarea marelui antrenor, Diavolii Roșii au trebuit să se mulțumească cu o Cupă FA, o Cupă a Ligii și o Europa League. Însă nici celebrul fost fotbalist nu o duce mult mai bine, în prezent fiind tehnician al echipei mexicane de liga a doua Doroados de Sinaola, după ce a antrenat în Emiratele Arabe Unite.

Maradona a dezvăluit și motivul pentru care este în prezent fan al Manchester City, marea rivală a lui Manchester United. Acest lucru i se datorează lui Kun Aguero, ginerele său, care este jucătorul lui City încă din anul 2011, unde poartă numărul 10 și este un om de bază al echipei pentru care a înscris peste 160 de goluri.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger