AcasăSPORTFamilia si fanii lui Michael Schumacher ii sunt alaturi de ziua lui:...

Familia si fanii lui Michael Schumacher ii sunt alaturi de ziua lui: Fostul pilot de F1, in continuare in coma

(foto: bettor.com)

Germanul implineste, vineri, 45 de ani, insa aniversarea nu e nici pe departe una linistita pentru fostul pilot de Formula 1 si familia sa. Michael Schumacher este in continuare in coma indusa, in spitalul din Grenoble, unde a fost adus dupa accidentul suferit la schi.

(foto: bettor.com)

Sotia, Corinna, fata in varsta de 16 ani si baiatul de 14 ani ai fostului pilot de Formula 1, dar si fratele, Ralph, si apropiatii lor sunt alaturi de Schumacher, la clinica, si se roaga sa isi revina dupa traumatismul foarte grav suferit, duminica, pe o partie din Alpii francezi. Ziua de vineri e una aparte, pentru ca pilotul care a scris istorie in F1 implineste 45 de ani. Totodata, fanii scuderiei Ferrari de pe intreg teritoriul Frantei, dar si din Italia planuiesc sa se adune in cursul acestei zile in fata spitalului, in cadrul unei ceremonii silentioase, organizate in semn de respect pentru Schumacher.

Starea lui Michael Schumacher este in continuare grava, medicii l-au operat de trei ori pana la aceasta ora si au decis sa il mentina in coma indusa. Specialistii francezi ii monitorizeaza permanent evolutia si se feresc sa dea un pronostic.

In timp ce rudele septuplului campion mondial de Formula 1, apropiatii si colegii spera ca Michael Schumacher sa se refaca rapid, presa germana a venit, recent, cu o noua ipoteza privind accidentul suferit de german. Daca intr-o prima faza se credea ca a cazut, pur si simplu, accidental, pe partie, joi, cotidianul „Bild” titra ca, de fapt, fostul pilot a ajuns intr-o zona pietroasa, acoperita de zapada, pentru ca a incercat sa salveze fetita unor prieteni. A pus siguranta copilei mai presus de a sa, dar in cadere s-a lovit puternic la cap si a ajuns in coma la spital. Scena infioratoare s-a petrecut sub privirile ingrozite ale fiului lui Michael Schumacher, aflat impreuna cu tatal sau pe partia respectiva.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger