AcasăSPORTFamilia Reghecampf-Prodan e pe cai mari: Sotul – antrenor la Steaua, Ana...

Familia Reghecampf-Prodan e pe cai mari: Sotul – antrenor la Steaua, Ana Maria – manager la „U” Cluj!

Ieri dimineata, un anunt bomba a venit dinspre Cluj: Florian Walter a vandut pachetul majoritar de la „U”Cluj unui investitor ramas deocamdata secret. Mai mult decat atat, Ana Maria Prodan este noul manager al Universitatii.

Ana Maria si Laurentiu joaca nu doar la nunti si botezuri

„Voi face un audit dupa 1 iulie. Acesta va fi efectuat de o firma din Germania. Apoi intentionez sa discut cu cei de la Primarie si Consiliul Judetean. Eu voi fi numarul la Universitatea Cluj !”, a declarat Ana Maria Prodan, cea care a indeplinit aceeasi functie si la Concordia Chiajna.

Termenii intelegerii nu au fost dezvaluiti, dar un lucru este clar: in etapa 3 a Ligii 1, la Bucuresti, Steaua lui Reghecampf va infrunta Universitatea nevesti-sii, iar disensiunile in familia cu reality-show la Euforia TV sunt inevitabile. Nu stim care va fi deznodamantul acestui duel, confruntarea fiind una de 1X2, obligatoriu cu goluri multe. Altfel, noul manager de la „U” Cluj a inceput deja achizitiile: Dragos Firtulescu, Viorel Dinu, Robero Iancu, Raul Ciupe si Calin Albut semnand deja cu gruparea de pe „Cluj Arena”, asta in vreme ce director tehnic a fost numit Sandu Tabarca. Nu se stie cine a cumparat pachetul majoritar de actiuni la club. Poate fi oricine, de la Dan Capatos si pana la Andrea Esca!

author avatar
Sebastian Stan
1.320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger