AcasăSPORTFamilia lui Michael Schumacher, anunț disperat

Familia lui Michael Schumacher, anunț disperat

Familia lui Michael Schumacher așteaptă, aparent, „să avanseze știința” pentru a-l readuce pe legendarul pilot de Formula 1 la forma de odinioară. Marele campion din F1 nu a mai fost văzut de aproape 11 ani, de când a suferit un accident cumplit la schi, în 2013, în urma căruia viața i s-a schimbat radical.

Actualizările privind sănătatea campionului mondial au fost, de asemenea, rare, deoarece familia sa continuă să-l țină departe de ochii publicului.

Cu toate acestea, colegul său de echipă de la Benetton, Johnny Herbert, a oferit o perspectivă asupra speranțelor familiei germane. El este de părere că nemții așteaptă un salt tehnologic uriaș al medicinei, care să ajute la vindecarea leziunilor suferite de Schumacher.

Într-un interviu acordat BettingSites, Herbert a declarat: „Deoarece nu am auzit nimic de la familie, se pare că, din nefericire, el se află probabil într-o situație similară cu cea de imediat după accident. Nu pare să se fi mișcat prea mult, ba chiar deloc. Presupun că familia așteaptă să avanseze știința pentru a descoperi ceva care, sperăm, îl va readuce pe Michael pe care îl știam cu toții”.

În prezent, doar un număr restrâns de persoane au voie să-l viziteze pe Schumacher, printre care se numără familia și „foarte puțini indivizi de încredere”, care au lucrat îndeaproape cu germanul în timpul carierei sale în F1.

„Am auzit că au fost Ross Brawn, Jean Todt și Gerhard Berger pe la el. Cam atât, din câte știu eu”, a conchis Herbert.

author avatar
Mihail Ioan
1.298 afisari

2 COMENTARII

  1. era unu’ care spunea ca au urmarit impreuna un grand prix si a glumit cu soferul shumaher.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger