AcasăSPORTFamilia Lucescu, la Galatasaray

Familia Lucescu, la Galatasaray

Mircea Lucescu priveste spre o noua provocare a carierei

Se inmultesc zvonurile care ii anunta pe Mircea si Razvan Lucescu la Galatasaray. Ultimul care a vorbit despre acest subiect este Hasan Anil Eken, cunoscut impresar de fotbal.

Mircea Lucescu priveste spre o noua provocare a carierei

Hasan Anil a fost agentul lui Patrick Ekeng, postura din care a vorbit in Romania despre tragedia petrecuta cu mijlocasul camerunez. Printre altele, acest Giovanni Becali al Turciei a dezvaluit si care este chestiunea zilei pe malul Bosforului: sosirea familiei Lucescu la Galatasaray Istanbul! „De ceva vreme, in fotbalul turc circula tot mai insistent un zvon cum ca Razvan Lucescu va veni antrenor principal la Galata, iar Mircea Lucescu va fi director tehnic. Deocamdata, este doar un zvon care circula, dar… Ramane de vazut ce se va intampla la vara, dupa finalul sezonului”, a spus Hasan Anil Eken.
Cu numai o saptamana in urma, cel mai bun prieten al lui Mircea Lucescu, ne referim aici la Constantin Anghelache, a declarat ca stie unde va profesa „Il Luce” din vara incolo. Cert este ca nu va mai ramane la Sahtior Donetk din cauza razboiului civil din Ucraina.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger