AcasăSPORTFamilia Becali si-a impartit vedetele: Victor l-a luat pe Hagi, Gigi pe...

Familia Becali si-a impartit vedetele: Victor l-a luat pe Hagi, Gigi pe Hagilutu!

Sarbatorile de iarna au impartit lumea fotbalului romanesc pe tot Globul, cei implicati in fenomen alegand destinatii care mai de care mai exotice. Doar Gigi Becali a ramas consecvent si s-a dus tot in Poiana Brasov, unde se va distra alaturi de Ionut Lutu.

NEDESPARTITI Gigi Becali il are alaturi tot timpul pe Hagilutu

“Greii” din fotbalul romanesc si-ar ales cu atentie locul unde vor petrece trecerea dintre ani, dar si cine le va fi alaturi. Familia Becali si-a impartit vedetele, Gigi mergand la Poiana Brasov cu mana lui dreapta, Ionut Lutu, iar varul sau Victor Becali, a luat drumul Austriei, impreuna cu Hagi si Gica Popescu. “Victor a plecat cu gasca lui, Hagi si Popescu, dar ne vom suna la cumpana dintre ani. Eu sunt aici cu rudele mele, cu ale sotiei si cu Lutu. Eu nu plec nicaieri fara el. Este omul meu de incredere”, a declarat patronul ros-albastrilor.

Lutu este latifundiar de Mangalia

Patronul Stelei a dezvaluit ca il instruieste pe Lutu in “arta” imobiliarelor, fostul international avand investii in terenuri pemalul Marii Negre. “Lutu nu si-a cheltuit toti banii. El a cumparat terenuri de 300.000-400.000 de euro la Mangalia dar momentat nu se poate vinde nimic”, a spus romanul care a castigat cel mai mult in urma speculatiilor imobiliare.

Din Australia pana in Republica Dominicana

O parte din lumea fotbalui a ales sa petreaca Revelionul in afara tarii. Astfel, Dan Petrescu a plecat in Dubai, unde se va intalnii cu dinamovistii Liviu Ciobotariu si Catalin Munteanu. Mutu a plecat la socrii in Republica Dominicana in timp ce “gasca nebuna “-Ropotan, Vargas si Pulhac isi incearca norocul pe plajele din Australia

author avatar
Sebastian Stan
657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger