AcasăSPORTFalemi, poprire pe salariul de la DigiSport!

Falemi, poprire pe salariul de la DigiSport!

De obicei, jucatorii sunt cei care cer cluburilor de fotbal din Romania plata drepturile salariale restante. Ei bine, Ioan Horoba nu stie cum sa mai scoata banii de la fostul internationalul camerunez.

Falemi a jucat doar 14 meciuri pentru Gaz Metan

Desi a fost dat afara in ianuarie 2009 de la Gaz Metan Medias, Nana Falemi a ramas in litigiu cu gruparea ardeleana. La angajare, fostul international camerunez (are 5 selectii la nationala „leilor neimblanziti”) a incasat o parte din salariu in avans, iar ulterior conducerea clubului l-a dat afara, insistand ca fotbalistul sa dea banii inapoi. Dupa mai multe instante sportive de judecata, s-a ajuns la TAS, iar Falemi a pierdut, fiind obligat de catre Tribunalul de la Lausanne sa achite suma respectiva, plus cheltuielile de judecata.  Jucatorul s-a conformat in privinta salariului primit in avans, dar a uitat de cheltuielile de judecata. Gaz Metan Medias a insistat pentru cei 3.200 de franci elvetieni (2,600 de euro) si a apelat la buna credinta a sportivului, asta pentru ca, pe cale sportiva, Falemi este intangibil, el retragandu-se deja din activitate.

L-au sunat si in emisiune

In prezent, Nana Falemi este invitat permanent, atat la DigiSport, cat si la Sport.ro, veniturile sale cifrandu-se, se spune, undeva in jurul valorii de 1.000 de euro lunar. Presedintele Gazului, Ioan Horoba, a sunat chiar in timpul unei emisiuni si a tinut sa-i aminteasca ex-fotbalistului ca are o datorie neachitata. Falemi a driblat subiectul mai usor decat o facea pe terenurile de fotbal, ulterior el cerand producatorilor tv sa evite sa mai dea legatura cu oameni din anturajul fostei sale echipe. Care fosta echipa se gandeste acum sa ceara celor doua institutii media sa redirectioneze salariile lui Falemi catre FC Gaz Metan Medias.

author avatar
Sebastian Stan
910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger