AcasăSPORTFalcao la Chelsea. Contractul pe care columbianul n-are cum sa-l refuze!

Falcao la Chelsea. Contractul pe care columbianul n-are cum sa-l refuze!

Falcao a marcat aproape un gol pe meci in 18 luni la Atletico Madrid

Colaborarea dintre Atletico Madrid si Radamel Falcao este aproape de final, mai ales dupa ce patronul lui Chelsea Londra l-a anuntat pe impresarul columbianului ca atacantul va deveni cel mai bine platit fotbalist din Premier League.

Falcao a marcat aproape un gol pe meci in 18 luni la Atletico Madrid

Cele 19 goluri marcate in acest sezon pentru Atletico Madrid, Radamel Falcao a devenit cel mai curtat jucator din Europa. Numeroase cluburi de top se bat pentru a obtine semnatura columbianului, dar Chelsea Londra pare marea favorita a licitatiei.

Abramovici pregateste resuscitarea lui Chelsea

Roman Abramovici dispus sa plateasca multi bani trebuie pentru a-l achizitiona pe varful de 26 de ani. De altfel, patronul lui Chelsea Londra l-a anuntat pe agentul jucatorului ca este gata sa-l faca pe Falcao cel mai bine platit fotbalist din Anglia, oferindu-i acestuia un salariu de 208.000 de lire sterline pe saptamana. Ar insemna ca atacantul ar ajunge sa castige, numai din salariu, 10,8 milioane de lire sterline pe an (aproximativ 13,3 milioane de euro). Chelsea detine oricum suprematia la acest capitol, belgianul Eden Hazard fiind, in acest moment, cel mai bine platit fotbalist din Premier League cu o remuneratie de 9,6 milioane de lire sterline pe sezon (circa 11,8 milioane de euro).

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger