AcasăSPORTFair play. Mesajul lui Bute, dupa ce a pierdut infruntarea cu Alvarez

Fair play. Mesajul lui Bute, dupa ce a pierdut infruntarea cu Alvarez

N-a fost seara lui Bute! Romanul a cedat meciul disputat in Canada, in fata columbianului Eleider Alvarez, pierzand, astfel, sansa de a obtine centura de argint WBC.

Lucian parea sa acontroleze infruntarea, insa in repriza a cincea adversarul a prins un moment in care a punctat decisiv. A fost un knock-out care a incheiat duelul si l-a scos, practic, pe Bute din joc.

Fair-play, ca de obicei, romanul si-a felicitat oponentul. Si, la fel cum face, de fiecare data cand are un meci, a avut grija sa le transmita un mesaj si romanilor care l-au sustinut – din sala sau de acasa, de la mare distanta de Canada – si au crezut in puterea lui de a face un meci bun. “Nu a fost sa fie…am pierdut KO in a 5a repriza….ma simteam in meci dar am fost surprins cu o lovitura buna de la adversar….il felicit ..Viata continua! Va multumesc ca m-ati incurajat mereu! #HaiRomania”, a fost mesajul facut public de Lucian Bute, pe Facebook, dupa infrangerea din meciul disputat sambata dimineata, netransmis, insa, din pacate, de nicio televiziune din tara.

478 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time.
    Beneficii:
    – instruire gratuita si suport
    – castiguri in functie de realizari si munca depusa
    – scrisoare de recomandare pentru cei interesati
    Cerinte:
    – cunostinte minime despre navigarea pe internet
    – cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel)
    – cunostinte minime de limba engleza
    – perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat
    info la pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger