AcasăSPORT"Extraterestrii" vor doar stewardeze. Turkish Airlines se conformeaza

„Extraterestrii” vor doar stewardeze. Turkish Airlines se conformeaza

Staff-ul Turkish Airlines care deserveste gruparea FC Barcelona

Colaborarea dintre gruparea FC Barcelona si Turkish Airlines, unul dintre principalii sponsori ai catalanilor, este in pericol dupa ce „extraterestrii” au venit cu o solicitare mai rar intalnita: vor ca insotitorii de bord sa fie numai de sex feminin.

Staff-ul Turkish Airlines care deserveste gruparea FC Barcelona

Messi si compania zboara, din 2010, numai cu o aeronava pusa la dispozitie de compania turca, iar elevii lui Tito Vilanova se pare ca s-au saturat ca insotitorii de bord sa-i agaseze cu intrebari si solicitari de-a lungul fiecarei curse efectuate. Mari microbisti, stewarzii de la Turkish Airlines se pare ca nu contenesc sa le ceara catalanilor autografe, fotografii, tricouri de joc sau chiar sfaturi, spre disperarea barcelonezilor.

Desi au strambat din nas, mai ales ca pot fi acuzati de sexism, cei de la Turkish Airlines au anuntat ca vor efectua o preselectie in urma careia se vor alege in jur de 20 de domnite care sa insoteasca trupa de pe „Camp Nou” in timpul zborurilor. Compania turca varsa, anual, aproximativ 6 milioane de euro in contul FC Barcelona, o suma similara intrand si in vistieria lui Manchester United, o alta echipa sponsorizata de Turkish Airlines.

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger