AcasăSPORT„Expresul” Zverev, revelatia Turneului Campionilor

„Expresul” Zverev, revelatia Turneului Campionilor

Jucatorul german se afirma ca una dintre marile sperante a tenisului mondial

Este cel mai mare titlu din cariera mea, a marturisit germanul Alexander Zverev dupa ce a cistigat in premiera finala de la O2 Arena din Londra. Tanarul de 21 de ani este vazut de presa germana drept „noul rege al tenisului”, care a trecut in viteza de starurile Novak Djokovic si Roger Federer.

Jucatorul german se afirma ca una dintre marile sperante a tenisului mondial

Zverev este primul german care se impune la acest turneu dupa Boris Becker, in 1995,  si doar al patrulea jucator care ii invinge pe Federer si pe Djokovic in semifinalele si in finala aceluiasi turneu. „Evident, tu poti castiga lejer orice meci vrei. Toata lumea stie cat de bun esti ca jucator, dar putini stiu cum esti ca persoana.

LONDON ENGLAND NOVEMBER 14 Alexander Zverev of Germany and Novak Djokovic of Serbia embrace after their singles round robin match during Day Four of the Nitto ATP Finals at The O2 Arena on November 14 2018 in London England Photo by Clive BrunskillGetty Images

Apreciez faptul ca m-ai lasat pe mine sa inving azi” i-a spus Zverev lui Novak Djokovic, la festivitatea de premiere. „In primul rand, felicitari Sasa, tie si echipei tale. Ai jucat mult mai bine decat in grupe si ai meritat sa castigi. Bravo! Esti inca tanar, dar ai avut o cariera fantastica pana acum si iti doresc mult succes in viitor”, a fost replica lui “Nole”. „Prin acest titlu, Zverev calca pe urmele lui Boris Becker si Michael Stich si inchide, totodata, gura criticilor sai”, titreaza Kicker. „Zverev a produs senzatie la Londra”, scrie la randul sau Stuttgarter Zeitung, in timp ce pe site-urile Sportschau.de si T-Online se pot citi „Zverev scrie istoria tenisului” si „Un Super Zverev castiga un titlu istoric impotriva lui Djokovic”. Pentru victoria sa de la Turneul Campionilor, Alexander Zverev va primi 2.509.000 dolari si 1.300 de puncte ATP si va incheia anul pe locul 4 ATP, pentru a doua oara consecutiv.

author avatar
National
121 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este de apreciat ca poarta un nume de origine germanica,poate daca numele se termina in man.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger