AcasăSPORTExploziv! Sandu trage in Lucescu si negociaza cu Piturca!

Exploziv! Sandu trage in Lucescu si negociaza cu Piturca!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a lansat luni un atac dur la adresa fostului selectioner Razvan Lucescu. Liderul de la „Casa Fotbalului” spune ca din pricina fostului selectioner a pierdut o luna pentru a angaja un antrenor stabil si dedicat.

Mircea Sandu a inceput conferinta de presa cu un repros la adresa fostului selectioner: „Pot sa spun ca am un repros direct asupra lui Razvan Lucescu, pentru ca el trebuia sa mearga cu echipa in turneul din America de Sud. El a initiat acest turneu. Am fost consternat sa citesc declaratia lui, cum ca era decis, cu o luna inaintea meciului cu Bosnia, sa renunte la echipa nationala. E un act iresponsabil „, a precizat Mircea Sandu.

Seful FRF regreta ca nu a mers pana la capat cu decizia sa de a-l demite pe Razvan Lucescu dupa esecul Romaniei la Zenica (scor 1-2), in preliminariile Euro 2012. „Cred ca a fost o razbunare a lui Razvan! Si da, am avut dreptate! Razvan trebuia schimbat in luna martie, la acel Comitet Executiv. El n-a facut altceva – in aceasta luna care a trecut de la meciul de la Zenica si partida retur de la Bucuresti – decat sa alcatuiasca lotul echipei Rapid. Mi-a pierdut si posibilitatea de a numi un antrenor. Il aveam disponibil pe Cosmin Olaroiu, care ar fi acceptat in conditii net inferioare ceea ce are in zona Golfului”. a precizat Mircea Sandu.

Presedintele FRF a vorbit si despre Mircea Lucescu: „Vad ca Mircea Lucescu isi da cu parerea despre cine trebuie sau nu sa vina la nationala si cat de potrivita mai este pastrarea mea in fruntea Federatiei. Draga familie Lucescu, familie de romani get-beget, veniti, luati echipa nationala, si dupa ce va calificati va promit ca ma retrag de la conducerea FRF”, a precizat şeful FRF.

Mircea Sandu spune ca, deocamdata, nu a gasit selectioner. „Gica Hagi nu a acceptat sa preia acum echipa nationala. El vrea sa o preia la un nou ciclu de calificare. Oferta FRF a fost una corecta, dar s-a incheiat aici. Voi incepe noi discutii si negocieri. Primul pe lista este Victor Piturca. N-am reusit sa vorbesc cu el, dar il voi contacta”.

 

author avatar
Mihai Koblenko
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger