AcasăSPORTExecutivul vrea sa scoata bani din jocurile de noroc online

Executivul vrea sa scoata bani din jocurile de noroc online

Firmele care detin site-uri de jocuri online vor fi obligate sa cotizeze la stat

Guvernatii au facut ce au facut si s-au mai invartit de o noua taxa. Un impozit pe jocurile si pariurile online pe care urmeaza sa-l plateasca detinatorii site-urilor de profil.

Firmele care detin site-uri de jocuri online vor fi obligate sa cotizeze la stat

Bani din piatra seaca. Asta si-a propus Executivul sa obtina. Cunoscand pasiunea romanasilor pentru jocuri de noroc si pariuri online, guvernantii au decis sa “reglementeze” piata de profil astfel incat statul sa pupe si el niscaiva lovele. Concret, potrivit normelor adoptate de Executiv, firmele care detin site-uri cu jocuri de noroc vor fi obligate sa se inregistreze in Romania, astfel incat statul sa aiba parghii de control asupra lor.

Mai mult, proprietarii vor trebui sa dea anual la stat 10 la suta din incasari, dar nu mai putin de 400.000 de lei pentru jocuri si 5% din incasari, dar nu mai putin de 250.000 de lei, pentru pariuri. In timp ce initiativa guvernantilor a fost salutata de Alianta Confederatiilor Patronale din Romania, reprezentantii firmelor de jocuri ne-au declarat, sub protectia anonimatului, ca nici nu se gandesc sa se inregistreze in Romania.

 

author avatar
Adelina Ionicel
308 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta este doar o magarie de-a lui Dinu Patriciu… Scopul lui este sa dispara casele de pariuri de pe piata romaneasca si sa ramana nr.1 el cu ‘Bet Cafe Arena’ si cotele lor de rahat pe care le ofera..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger