AcasăSPORTExecutie cu public: Real Madrid, furat ca-n codru la Sevilla!

Executie cu public: Real Madrid, furat ca-n codru la Sevilla!

Gazdele s-au impus cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Benat Etxebarria in minutul 17. Este a treia infrangere din acest sezon pentru „galactici”.

Di Maria nu l-a putut invinge pe Adrian nici din trei metri

Timp de 75 de minute (cu tot cu prelungiri), oaspetii au presa poarta lui Adrian, insa fie portarul gazdelor, fie arbitrul Jesus Gil s-au opus modificarii tabelei de scor.

"Alerta rosie" a titrat jurnalul "As"

Realul a avut doua goluri anulate, dintre care cel de-al doilea, reusit de francezul Benzema, a fost inscris in conditii perfect regulamentare.

"Pierzatori" este titlul ales de "Marca"

In plus, la ultima faza de joc, Nosa a comis hent in careu, dar nici de aceasta data „centralul” n-a vrut sa-i dea Realului ceea ce i se cuvenea de drept. „Sunt stupefiat de ce se intampla. Cum este posibil ca noi sa jucam miercuri in Liga Campionilor si sambata in campionat, iar altii sa aiba doua zile in plus de odihna? Ca de obicei, eu sunt ala rau, pentru ca deschid gura si vorbesc, in timp ce conducatorii nostri tac si nu exercita niciun fel de presiune”, s-a lamentat Jose Mourinho la conferinta de presa.

Este a treia infrangere stagionala suferita de Real Madrid, dupa 1-2 la Getafe si 1-0 la FC Sevilla. „Galacticii” au si doua remize, 1-1 cu Valencia si 2-2 cu Barcelona. Cu doar 26 de puncte dupa 13 etape, gruparea „blanco” se poate considera scoasa din lupta pentru titlu! Inaintea acestei runde, rivala FC Barcelona (a jucat azi-noapte pe terenul lui Levante) avea 34 de puncte si cel mai puternic atac din campionat (39 de goluri marcate).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger