AcasăSPORTExcursie cu Bute la finala SuperSix

Excursie cu Bute la finala SuperSix

Campionul Bute va merge la Atlantic City ca spectator

Interbox, clubul de care apartine campionul roman Lucian Bute, organizeaza o excursie alaturi de boxerul nostru la finala SuperSix de pe 17 decembrie, dintre Andre Ward si Carl Froch.

Campionul Bute va merge la Atlantic City ca spectator

Un grup de 56 de iubitori ai boxului din Montreal si Quebec vor pleca de vineri, 16 decembrie, catre Atlantic City, cu autocarul. Inainte de meciul de la “Boardwalk Hall”, canadienii vor lua masa alaturi de Lucian, ei urmand sa asiste si la gala alaturi de roman. Excursia cu autocarul, biletul la meci si o noapte de cazare in Atlantic City ii va costa pe participanti intre 350 de dolari (pentru un loc in camere cu patru paturi) si 450 de dolari (pentru camere single).

La meciul dintre Ward si Froch se pun la bataie trei centuri mondiale la categoria supermijlocie (WBC, WBA Super si The Ring). Finala SuperSix ar putea stabili si urmatorul adversar al lui Bute. Canadienii sunt extaziati de posibilitatea de a petrece timpul alaturi de Bute, majoritatea fiind de parere ca “va fi un vis implinit pentru orice iubitor de box”.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger