AcasăSPORTEXCLUSIV! "Sa o dam pe fata! Cornel Dinu spune adevarul 100% cand...

EXCLUSIV! „Sa o dam pe fata! Cornel Dinu spune adevarul 100% cand afirma ca l-a salvat pe Reghe de mafia pariurilor!”

foto gsp.ro

Plecat de ani buni in strainatate, fostul fotbalist Iulian Chirita (46 de ani) intervine in megascandalul declansat in Romania intre Cornel Dinu si familia Prodan-Reghecampf.

foto gsp.ro

Tot taraboiul a pornit dupa un interviu publicat marti de „Gazeta sporturilor”, in care Cornel Dinu afirma ca, in urma cu multi ani, l-a scapat pe Reghecampf de mafia pariurilor din Serbia. „L-am scapat de la razbunarea iminenta a sarbilor! Se intampla dupa un meci Bayern Munchen – Energie Cottbus. Eram intr-o seara la masa la Trattoria, cu Razvan Boanchis si cu patronul restaurantului, Vali Salagean. Primesc un telefon de la Iulian Chirita, nasul de la prima cununie al lui Reghecampf. Imi spune: «Tata, cum il salvam pe finu’, ca a dat de necaz?!». Cu o zi inaintea partidei, Reghe primise 200.000 de euro ca sa tranteasca partida cu Bayern, care trebuia sa se termine la trei goluri diferenta. Erau bagati el si inca vreo doi. S-a terminat insa 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis baietii ca trebuie sa se prezinte imediat cu banii inapoi! El credea ca-i parleste pe sarbi, avea senzatia ca discuta cu Romica Pascu. Am vorbit la Belgrad si i-am rugat pe oameni sa-l mai pasuiasca o zi cu banii. Tipii voiau sa primeasca suma inapoi chiar in acea seara, i-am obtinut lui Reghecampf o pasuire pana dimineata. Asa i-am salvat viata, credeti-ma, dintr-o actiune de incriminare penala, in care sarbii il rezolvau repede, cu gloantele! I-am spus si lui Chirita sa-i transmita sa nu se joace cu treburile astea, ca sarbii te lasa in rigola pentru cinci dolari! Si poate ca lui Reghecampf ii spune ceva numele Mile!” , a dezvaluit Cornel Dinu. Marti, dupa ce Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au contrat violent acuzatiile lui Cornel Dinu, impresara catalogandu-l pe administratorul-delegat un „gropar al fotbalului romanesc”, iar antrenorul Stelei afirmand ca „Mister” bea prea mult si consuma droguri, Iulian Chirita – pionul cheie al intregii afaceri – a iesit in public, confirmand faptul ca dinamovistul Cornel Dinu nu MINTE!

„Asa s-a intamplat! Am primit atunci un telefon de la Reghe, iar eu, ca sa-mi sprijin finul, l-am sunat pe Cornel Dinu”

Intr-o declaratie acordata in exclusivitate pentru „National”, Iulian Chirita afirma ca Dinu spune ADEVARUL in proportie de 100 %. Nas al lui Laurentiu Reghecampf in prima casnicie a antrenorului stelist (mariajul cu Mariana Pfeiffer), Chirita  s-a stabilit de o buna bucatas de timp in Spania. „Eu am plecat din Romania de sase ani, pentru ca m-am săturat de mizeriile şi de can-can-urile din tara. N-as mai fi vrut sa vorbesc despre povestea asta, dar daca trebuie sa o dam pe fata, o dam pe fata! Nea Cornel Dinu mi-a fost ca un tata, si nu pot sa stau deoparte cand este atacat in halul asta. Dar dincolo de toate acestea, confirm faptul ca, TOT ceea ce a spus el despre Reghecampf, este 100 % adevarat! Asa s-a intamplat! Am primit atunci un telefon de la Reghe, iar eu, ca sa-mi sprijin finul, l-am sunat pe Cornel Dinu, singura persoana care putea sa ma ajute, care ii cunostea pe sarbi„, afirma Chirita.

„M-a sunat Ana in dimineata asta: «Ce faci, nasule, te iei de noi?!»”

Fostul fotbalist al echipelor Chindia, FC Brasov, Rapid, Dinamo si FC Arges, dar si participant cu nationala Romaniei la World Cup 1994, Iulian Chirita mai spune ca a fost sunat marti dimineata de Anamaria Prodan, care l-a intrebat de ce isi „lucreaza” finul pe la spate: „Culmea este ca, in aceasta dimineata, m-a sunat distinsa doamna Anamaria Prodan. «Ce faci, nasule, te iei de noi?!» Am intrebat-o de unde si pana unde sunt ei nasul ei? Ca doar eu l-am cununat pe Reghecampf cu prima nevasta (n.r. Mariana Pfeiffer) Infipta cum e, Ana a raspuns: «Ei, eşti şi nasul meu, iar aceste legaturi pentru mine sunt sacre!». I-am transmis ca si relatia fin-naş ar trebui sa fie sacra, dar Reghe nu m-a mai sunat de vreo sase ani. Repet, nu-mi place sa fac valuri, dar fac aceste marturirisi pentru a-l susţine pe Cornel Dinu. Tor ceea ce a spus el este suta la suta adevarat”.

author avatar
Flavius Dobrescu
883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger