AcasăSPORTExclusiv! Mitica Dragomir: "Va anunt, respectuos, ca VOI URCA IN AVIONUL de...

Exclusiv! Mitica Dragomir: „Va anunt, respectuos, ca VOI URCA IN AVIONUL de Budapesta! Merg cu nationala!”

Presedintele LPF a tinut vineri sa infirme zvonul potrivit caruia ar avea interzis in avionul national pentru deplasarea de la Budapesta.

Dumitru Dragomir nu doar ca neaga speculatiile aparute in presa, cum nu i-ar da voie selectionerul Victor Piturca sa urce in avionul de Ungaria, dar el spune clar si raspicat ca va merge la meci, chiar cu aeronava cu care vor calatori jucatorii nationalei:  „Din pricina celor aparute in presa, uite ca am sa va fac o surpriza! O sa va anunt ca merg la Budapesta! Cu avionul nationalei, da!”, a declarat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, in exclusivitate pentru „National”.

Dragomir afirma ca nu s-a pus niciodata problema sa nu faca parte din delegatia FRF-LPF, care va insoti echipa de fotbal la Budapesta. „Suntem cinci reprezentanti ai conducerii fotbalului romanesc care mergem in Ungaria. Suntem trecuti pe lista de multa vreme. Mircea Sandu, eu, Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache si Octavian Goga”, puncteaza Dragomir.

Din pricina faptului ca partida cu Ungaria se va disputa cu portile inchise, delegatia Romaniei acceptata pentru a face deplasarea la Budapesta, in vederea meciului din 22 martie, din preliminariile World Cup 2014, numara doar 45 de persoane.

author avatar
Mihai Koblenko
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger