AcasăSPORTEXCLUSIV: Mircea Lucescu, portret din guma de mestecat - FOTO!

EXCLUSIV: Mircea Lucescu, portret din guma de mestecat – FOTO!

In cinstea performantelor obtinute de Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei Sahtior Donetk, un artist ucrainean l-a portretizat pe „Il Luce” intr-un mod neconventional.
Sophia Anna Matveeva este unul dintre cei mai apreciati artisti din Ucraina, operele sale atragand in primul rand prin originalitatea stilului. In semn de respect fata de Mircea Lucescu, Matveeva l-a portretizat pe antrenorul roman folosindu-se de banalele gume de mestecat!


Intre 500 si 1000 de bucati de guma de mestecat a folosit Sophia Anna Matveeva la portretul tehnicianului „minerilor”. Opera a fost prezentata publicului cu cateva ore inaintea partidei dintre Sahtior si Borussia, scor 2-2, disputata miercuri seara, in turul „optimilor” Ligii Campionilor.
Mircea Lucescu este al treilea portret de acest gen al Sophiei Anna Matveeva, dupa cele ale lui Steve Jobs si Elton John (neterminat).

Vezi imagini cu Mircea Lucescu portretizat din guma de mestecat

Portretul lui Steve Jobs
Portretul facut lui Elton John
Artista ucraineana
author avatar
Laurentiu Teodorescu
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger