AcasăSPORTEXCLUSIV Doctorul lui Ahmetov, in Romania pentru Lucescu!

EXCLUSIV Doctorul lui Ahmetov, in Romania pentru Lucescu!

Doctorul personal al miliardarului Rinat Ahmetov, patronul clubului Sahtior Donetk antrenat de Mircea Lucescu, a aterizat sambata in Bucuresti si a mers direct la Spitalul Universitar.

Mircea Lucescu si Rinat Ahmetov

Conform surselor ziarului National se pare ca medicul ucrainean a fost trimis de urgenta chiar de catre miliardarul de la Donetk pentru a se interesa de starea de sanatate lui Mircea Lucescu dupa ce acesta s-a ranit in urma accidentului de circulatie petrecut vineri in Bucuresti, pe bulevardul Vasile Milea.

Desi a fost primit de catre apropiati ai familiei Lucescu, doctorul personal al lui Ahmetov a refuzat orice fel de ospitalitate si a mers direct la Spitalul Universitar pentru a intra in legatura cu medicii romani referitot la situatia antrenorului.

Mai mult, si patronul clubului Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, va ajunge maine in Capitala pentru Mircea Lucescu, cu intentia de a-l transfera la o clinica privata de top din Ucraina. Cu toate astea, doctorii de la Universitar s-au aratat rezervati in privinta zborului si asupra modului in care va reactiona organismul pacientului, mai ales ca la cei 66 de ani ai sai a suferit un accident de circulatie destul de grav si are la activ si o operatie de bypass.

Mircea Lucescu, accident foarte grav in Bucuresti! VIDEO

Razvan s-a intors de urgenta acasa

Razvan Lucescu

Fiul lui Mircea Lucescu, Razvan, a ajuns vineri-noapte in Capitala, cu primul zbor de la Roma pentru a fi alaturi de tatal sau,mentionand ca printr-un moment dificil si ca doreste liniste. Intre timp, apropiatii antrenorului au transformat spitalul in care este internat acesta in loc de pelerinaj.

„Am stat pana acum cu el, cum se simte, mai bine mai bine. Am stat de vorba cu el pana acuma, normal ca il doare putin la un accident nu e normal sa nu-l doara”,a spus Dinu Gheorghe, fost presedinte al clubului Rapid.

„E stabil, nu are nici un fel de problema majora. Era constient si e si la ora actuala. E stabil nu e nimic foarte grav. Razvan e in Italia o sa vina in seara asta”, spunea Danut Lupu.

„Vreau sa multumesc lui Dumnezeu ca nu e mai grav, sa ne rugam sa se insanatoseasca mai repede. Era un om care nu era agresiv la volan, dar uite ca atunci cand e sa se intample se intampla”, a spus Gigi Becali.

„Sper sa nu fie ceva grav. Il stiu pe Mircea un sofer foarte bun, dar din pacate traim o barbarie a soselelor, iar aici cred ca n-am reusit sa cream un cod rutier eficace in fata lipsei de civilizatie pe care o are populatia”, a spus Cornel Dinu.

„Toti doctorii sunt cu el, a zis ca e ok, ceva o fi, dar ca nici de el nu se ocupa.Astept si eu mai multe cand iese direct, acum sunt toti doctori pe el, are coastele”, a explicat Rica Raducanu.

 

author avatar
Ciprian Purice
526 afisari

1 COMENTARIU

  1. CU DUMNEZEU INAINTE.II TINEM PUMNII SI NE RUGAM PT REUSITA OPERATIE, SANATATEA SA SI FERICIREA FAMILIEI LUCESCU SI A RAPIDISTILOR, A TUTUROR CE-L CUNOSC SI APRECIAZA.
    daca ahmetov iubeste familia lucescu, cumpara URGENT rapidul in cinstea si onoarea lui mircea si razvan.e marea rugaminte a rapidistilor de o viata.BINE-AI VENIT LA RAPID. AHMETOV!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger