AcasăRecomandariExclusiv! Bute - Froch, in America, pe o bursa de 10 milioane...

Exclusiv! Bute – Froch, in America, pe o bursa de 10 milioane de dolari!

Mai sunt aproape doua saptamani pana la meciul cu James DeGale si deja interesul in Canada pentru lupta lui Lucian Bute este unul urias.

Lucian este pregătit pentru meciul cu DeGale

Romanul tinteste centura de campion IBF la supermijlocie, pe care a avut-o in posesie timp de cinci ani, pana la celebra lupta cu englezul Carl Froch, din mai 2012. Ajunsa intre timp la James DeGale, centura IBF l-ar putea readuce pe Lucian Bute in prim planul boxului profesionist. Iar in calitate de campion mondial, cu totul altele vor fi planurile sale de viitor.
„National” este in masura sa va informeze ca de soarta luptei cu DeGale depinde lovitura pregatita de managerul galateanului. Celebrul Al Haymon pregateste un meci intre Lucian Bute si Carl Froch pentru a doua jumatate a anului viitor!

Bute si Froch vor fi protagonistii celui mai asteptat meci de box în 2016

Chiar daca si-a anuntat retragerea din activitate, britanicul ar urma sa revina intr-un duel impotriva marelui sau rival. Intalnirea va avea loc in Statele Unite ale Americii, cel mai probabil la Las Vegas, acolo unde numele lui Al Haymon deschide usile marilor cazinouri. Bursa pentru revansa Bute – Froch este si ea una pe masura evenimentului: undeva spre 10 milioane de dolari!

Atacul de saptamana trecuta, parte a scenariului?

Acum o saptamana, Carl Froch l-a atacat fara absolut niciun motiv pe Lucian Bute, declarand ca romanul este un boxeur terminat: „Ar trebui sa fie un meci usor pentru DeGale, deoarece Bute este terminat. Nu poate fi decat un singur castigator, dar conteaza cat de clar il va invinge DeGale pe roman. Trebuie sa o faca de o maniera cat mai convingatoare. Bute este distrus de cand l-am batut eu si toata lumea stie acest lucru”. In conditiile in care cele doua tabere negociaza pentru un meci in 2016, se prea poate ca atacul lui Froch sa faca parte dintr-un scenariu de promovare a viitoarei gale.

„Live” pe HBO, in sistem pay-per-view

Chiar daca ani de zile a avut contract de exclusivitate cu Showtime, este posibil ca urmatoarea superlupta avuta de Lucian Bute sa fie transmisa de reteaua HBO. Drepturile tv ale multor meciuri interesante de box au fost achizitionate de HBO si sunt sanse ca si intalnirea Bute – Froch sa aiba acelasi traseu.
In functie de interesul iubitorilor boxului, HBO va stabili si pretul abonamentului pentru acest eveniment. Trebuie precizat ca fiecare gala de box transmisa in State poate fi vizionata contracost (in sistem pay-per-view).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger