AcasăSPORTEx-rapidistul Ionita, dat afara de FC Koln

Ex-rapidistul Ionita, dat afara de FC Koln

Ionita s-ar putea intoarce in Giulesti

Conducerea clubului din 1.Bundesliga cauta sa-l vanda in aceasta iarna pe atacantul roman. Varianta unui imprumut in Giulesti este ultima luata in calcul de „tapi”.

Ionita s-ar putea intoarce in Giulesti

S-au platit 2,5 milioane de euro pentru transferul sau, insa Alexandru Ionita (22 de ani) este considerat de specialisti cea mai mare teapa luata de FC Koln in ultimii ani. Nemtii s-au lamurit de valoarea romanului intr-un singur an: sapte meciuri disputate (89 de minute in total!), niciun gol marcat, un cartonas galben. Norvegianul Stale Solbakken, managerul „tapilor”, nu mai are rabdare cu fostul atacant rapidist si l-a anuntat, deja, ca din iarna trebuie sa elibereze locul din ofensiva, informeaza presa germana. Alaturi de Ionita, pe lista neagra a germanilor se regaseste si Sebastian Freis, „celalalt «varf» nefolosit in nicio partida din actualul sezon”, dupa cum scrie „Kicker”.

In Giulesti, doar pe bani!

Sperantele rapidistilor de a-l revedea in tricoul „alb-visiniu” pe Ionita sunt spulberate de planurile oficialilor de la Koln: romanul nu va fi imprumutat decat in situatia in care niciun club nu va accepta sa-l cumpere definitiv! Augsburg si SC Freiburg pare cele mai probabile destinatii pentru fostul international.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
654 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger