AcasăSPORTEvitam Suedia si Polonia

Evitam Suedia si Polonia

Ibrahimovici si Lewandwoski, doi dintre cei mai in forma atacanti europeni ai momentului

Fara Ibrahimovici si Lewandowski in grupa Romaniei de la Campionatul European. Dar nici de vecinii unguri nu vom avea parte la turneul final din Franta.

Ibrahimovici si Lewandwoski, doi dintre cei mai in forma atacanti europeni ai momentului

UEFA a decis ca „tricolorii” sa faca parte din urna a 3-a valorica la tragerea la sorti pentru grupele Campionatului European. Tot acolo au fost plasate si „nationalele” Cehiei, Poloniei, Suediei, Slovaciei si Ungariei. Fara Ibrahimovici si Lewandowski, romanii pot da, totusi, peste alte staruri ale fotbalului de pe continent, ca Benzema, Iniesta, Muller, Cristiano Ronaldo, Hazard sau Rooney, jucatori din echipe incluse in prima urna valorica. In urna 2 au ajuns Italia, Rusia, Elvetia, Austria, Croatia si Ucraina, in timp ce „outsidere” sunt considerate formatiile Turciei, Republicii Irlanda, Islandei, Tarii Galilor, Albaniei si Irlandei de Nord.

Lewandwoski

Ultimele doua echipe calificate la Euro 2016 au fost Suedia si Ucraina. Scandinavii au remizat, marti seara, in deplasare, scor 2-2, la vecinii danezi, rezultat suficient pentru a-si asigura prezenta in Franta, dupa victoria cu 2-1 din tur. In celalalt meci, Ucraina a scos un 1-1 la Maribor, cu Slovenia, indeajuns pentru a bifa prima calificare la un turneu final dupa cinci baraje ratate. Tragerea la sorti a grupelor Campionatului European (programat in perioada 10 iunie – 10 iulie) va avea loc pe 12 decembrie, la Paris.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger