AcasăSPORTEvgheni Plusenko, speriat de conditiile de la Bucuresti: „Patinoarul e ca o...

Evgheni Plusenko, speriat de conditiile de la Bucuresti: „Patinoarul e ca o grota!”

Plusenko (stanga) si Martin promit sa faca un nou show de zile mari la Bucuresti

Prezent la Romania pentru a promova spectacolul “Kings on Ice”, care va avea loc pe 7 aprilie, multiplul campion a criticat starea patinoarului “Mihai Flamaropol” din Capitala.

Plusenko (stanga) si Martin promit sa faca un nou show de zile mari la Bucuresti

Patinatorul in varsta de 30 de ani afirma ca se simte ca acasa la Bucuresti, atasandu-se enorm de fanii sai din Romania. De aceea, rusul a si acceptat ca pe 7 aprilie sa sustina de doua ori spectacolul “Kings on Ice”. Evgheni Plusenko va fi insotit, ca de obicei, de violonistul Edwin Marton, dar si de alti campioni ai patinajului artistic, precum Stephane Lambiel, Brian Joubert sau Surya Bonaly. Totusi, rusul a avut si un repros de facut. Campionul este dezamagit de modul in care arata patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucuresti.

“Imi plac romanii la nebunie, sunt oameni foarte calzi, dar patinoarul arata ca o grota a secolului 21. Nu poti face performanta in asemenea conditii!” a declarat Evgheni. Plusenko a revenit de curand dintr-o vacanta petrecuta in Insulele Seychelles, alaturi de bunul sau prieten, Edwin Marton, si nu va participa la Campionatul Mondial de patinaj artistic de la Nice (Franta), de saptamana viitoare. Cu toate acestea, rusul promite ca va fi un sustinator al reprezentantilor Romaniei: Sabina Mariuta si Zoltan Kelemen.

author avatar
Cristi Ionita
589 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger