AcasăSPORTEvgheni Plusenko si Carolina Kostner, campioni europeni la patinaj artistic - VIDEO...

Evgheni Plusenko si Carolina Kostner, campioni europeni la patinaj artistic – VIDEO

(foto: captura Youtube)

Rusul Evgheni Plusenko a cucerit, sambata, cel de-al saptelea titlu de campion european din cariera, castigand competitia la patinaj artistic de la Sheffield. La feminin, titlul i-a revenit Carolinei Kostner. Romanul Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 14.

(foto: captura Youtube)

Revenit in competitii in acest sezon, dupa o absenta de doi ani, rusul Evgheni Plusenko a reusit sa-si adjudece, sambata, cel de-al saptelea titlu de campion european la patinaj artistic din palmares.

Cu un punctaj total de 261,23, Plusenko (29 de ani) a castigat Campionatul European de la Sheffield, devansandu-i pe rusul Artur Gacinski ( 246,27 puncte), si pe francezul Florent Amodio (234,18 puncte).

Romanul Zoltan Kelemen a obtinut locul 14, cu un total de 178,02 (117,90 puncte la programul liber si 60,12 puncte la programul scurt).

[youtube]VbMUu7QXnHM[/youtube]

Carolina Kostner, campioana europeana pentru a patra oara

(foto: captura Youtube)

Noua campioana europeana la patinaj artistic este Carolina Kostner. Sportiva din Italia a obtinut, sambata, la Sheffield, al patrulea sau titlu european din cariera, cu un total de 183,55 de puncte.

Kostner (24 de ani) le-a devansat pe finlandeza Kiira Korpi, care a obtinut 166,94 puncte si pe Elene Gedevanisvili, din Georgia, care s-a clasat a treia, cu 165,93 de puncte.

[youtube]65TaOgZeXn4[/youtube]

705 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger