AcasăSPORTEuropa League: Steaua - Spartak Trnava/Sligo Rovers si Rapid/MyPa – Heerenveen

Europa League: Steaua – Spartak Trnava/Sligo Rovers si Rapid/MyPa – Heerenveen

Echipele Steaua si Rapid au aflat, in urma unei extrageri la sorti, echipele pe care le vor infrunta pentru a accede in play-off-ul Europa League. Turul se va desfasura pe 2 august iar returul pe 9 august.

Vineri au avut loc tragerile la sorti contand pentru turul III preliminar al UEFA Europa League, loc unde Romania este reprezentata de echipele bucurestene Steaua si Rapid.

Astfel, in urma extragerilor, Steaua o va intalni pe invingatoarea confruntarii Spartak Trnava, din Slovacia, si Sligo Rovers, din Irlanda. Echipa slovaca pare a fi favorita confruntarii dintre echipele straine dupa ce a invins, in primul meci al confruntarii, cu 3 – 1.

Totodata, conform extragerii, Rapid Bucuresti, daca va trece de echipa MyPa, o va intalni pe Heerenveen. Echipa bucuresteana a invins in primul meci al confruntarii cu MyPa, cu 3 – 1, pe teren propriu, returul urmand a se desfasura saptamana viitoare.

Primul meci al infruntarilor urrmeaza a avea loc pe data de 2 august, returul fiind programat sa se desfasoare pe data de 9 august.

In cazul in care vor castiga meciurile contand pentru turul III preliminar al UEFA Europa League, cele doua echipe se vor califica in play-off-ul pentru faza grupelor, etapa in care Dinamo este calificata direct.

author avatar
Ionut Zgimbau
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger