AcasăSPORTEURO 2020, Ucraina-Austria. Suporterii au trecut prin Centrul Vechi, până să înceapă...

EURO 2020, Ucraina-Austria. Suporterii au trecut prin Centrul Vechi, până să înceapă meciul. Voie bună și cântece – VIDEO

(sursa foto: captură video Digi24)

Cu doar câteva ore înainte să se audă fluierul de start al înfruntării dintre Ucraina și Austria, meci din ultima rundă a Grupei C de la Euro 2020, găzduit de Arena Națională, pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei atmosfera a fost una de voie bună.

Atât suporteri ai naționalei de fotbal a Ucrainei, cât și fanii selecționatei austriece au dat o fugă în Centrul Vechi, până să înceapă partida ce va avea loc pe Arena Națională, de la ora 19.

(sursa foto: captură video Digi24)

Din câte se poate vedea din imaginile difuzate luni după-amiază, de Digi 24, surprinse în mijlocul suporterilor entuziaști, majoritatea lor tineri, au fost mulți fani ai Austriei care au ales să meargă în zona teraselor din centrul Bucureștilor, echipați în culorile steagului național, mulți cu steaguri și fulare, alții și cu un pahar cu bere în mână.

Au cântat, au dansat, semn că se simt bine și sunt optimiști înaintea mediului de pe Arena Națională.

Accesul la meci se face începând cu ora 16

(foto: Jandarmeria Capitalei/Facebook)

Urmează meciul, pentru care accesul spectatorilor la stadionul din Capitală se va face începând cu ora 16.00, din câte au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

De altfel, jandarmii au ales să le transmită un mesaj celor care se pregătesc să vadă din tribune meciul de luni seară. ”Siguranța este un efort de echipă. Pe lângă măsurile de siguranță pe care le-am luat, ne bazăm și pe voi să fiți vigilenți.

Atât în afara cât și în interiorul stadionului, fiți atenți și la ce se întâmplă în jurul vostru și sesizați-ne dacă ceva nu pare a fi în ordine. Noi vom avea grijă de siguranța voastră.
Fiți parte din echipă, bucurați-vă de fotbal!”, sună însemnul postat luni după-amiază, înaintea partidei Ucraina-Austria, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei București.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger