AcasăSPORTEURO 2020. Franța, eliminată după un meci nebun pe Național Arena. Elvețienii...

EURO 2020. Franța, eliminată după un meci nebun pe Național Arena. Elvețienii sunt în sferturi (VIDEO/FOTO)

frantaEURO 2020. Franța, eliminată după un meci nebun pe Național Arena. Elvețienii sunt în sferturi (VIDEO/FOTO)

EURO 2020. A fost un meci incredibil, luni seară, pe Arena Națională. Disputa din optimi dintre Franța și Elveția s-a încheiat dramatic pentru „cocoșii galici”, care au fost învinși.

Partida de fotbal Franța – Elveția a avut nevoie de prelungiri și penalty-uri. A fost 3-3 după 90 de minute de joc și s-a încheiat 4-5 la loviturile de departajare. Elvețienii sunt în sferturi după ce Sommer a parat ultimul penalty, executat de Mbappe.

Elveția a deschis scorul prin Seferovic. În repriza a doua, Benzema a reușit o dublă și Franța conducea cu 2-1. Meciul curgea spre o victorie clară a Franței, mai ales după ce Mbappe a ratat o șansă bună, iar apoi Pogba a înscris un supergol. Presa internațională spune că a fost cel mai frumos gol al meciului. Pogba a șutat de la aproximativ 25 de metri direct în vinclul porții lui Yann Sommer (3-1, min. 76).

Elveția s-a calificat în sferturi după penalty-uri

Finalul a fost unul nebun. În minutul 81, Seferofic a marcat al doilea gol pentru Elveția, care a avut apoi și un gol anulat, însă Gavranovic a dat lovitura în minutul 90.

Franța – Elveția s-a terminat 4-5 la penalty-uri, iar elvețienii vor întâlni Spania în sferturi, pe 2 iulie, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg. Elveția a eliminat campioana mondială în optimi de la EURO 2020, în cel de-al patrulea meci şi ultimul găzduit de Arena Naţională.

author avatar
Andreea Vlad
461 afisari

4 COMENTARII

  1. Asa se-ntampla cand faci pe COCOSUL (ne galic). Cam zambeau la inceput cand ratau suturile la poarta, zicandu-si „las ca vine alta ocazie”. Uite ca n-a venit… S-au mai vazut cazuri cand vedetele au „ingropat” echipa : Robi Baggio , David Bekham pentru (unii mai trecuti din ani), au mai fost… Oricum „les francaises” o sa-si aminteasca exact de acum inainte unde-i Bucarest. Nu trebuie sa fim tare suparati pentru ca intr-un clasament global al turistilor, cei mai carcotasi dintre toti sant… ghici… francezii. Nimic pentru ei nu-i ca-n France, ei, nici ei nu puteau sa emita pretentii daca nu aveau niste Ludovici, dar mai ales Napoleoni. Revenind la CE se contureaza finale cu echipe tip buldozer, adica capu-n pamant si trecem prin tot. Se pare ca farmecul „infloriturilor” a cam trecut. Unde esti Niki Dumitriu, Dobrine. Maradona, Mario Zagalo…

  2. Mi-a placut si Franța. Cel mai mult mi-a placut Cehia cum joaca. Astazi e posibil o surpriza cu Germania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger