AcasăSPORTEURO 2019: Tricolorii mici joacă astăzi împotriva Germaniei pentru marea finală

EURO 2019: Tricolorii mici joacă astăzi împotriva Germaniei pentru marea finală

România U21 joacă contra Germaniei U21, în semifinalele Campionatului European de tineret, joi, de la ora 19:00. 

Sursa foto Twitter

Partida se va disputa pe Stadio Renato Dall’Ara din Bologna, iar la ora jocului se așteaptă ca temperatura să ajungă la aproximativ 40 de grade Celsius.

Semifinala România-Germania stârnește un interes extraodinar în rândul fanilor tricolorilor. Potrivit ultimelor detalii venite din partea organizatorilor Campionatului European, cu ocazia ședinței tehnice oficiale din această seară, se preconizează că numărul românilor din tribune va ajunge la 20.000.

Până joi, se vânduseră aproximativ 18.000 de bilete. Se estimează că 16.000 de tichete au fost cumpărate doar de români, iar cererea este în continuare foarte mare.

Calificată în semifinale şi, totodată, la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, naţionala României continuă cursa pentru trofeul EURO 2019. După ce au trecut de o grupă dificilă cu Franţa, Anglia şi Croaţia, tricolorii lui Mirel Rădoi îşi vor măsura forţele cu campioana en-tire Germania, care a încheiat pe primul loc grupa B.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
134 afisari

3 COMENTARII

  1. Au jucat frumos. Trebuie luati la seniori si altoiti au ei un puf urzicant acum dar curand le vor creste spinii! Copii incercati f multe genuflexiuni in sala de forta, incercati sa nu faceti greseli in careu, nu atingi jucatorul,invatati sa folositi scorul in avantajul vostru, portarul un pic de reflex ziduri mai bune fara gauri, o posesie mai zdravana. Daca sa presupunem ca te opresti in min 80.Aia nu inseamna ca mai rezisti 30 min de prelungiri sau ca mai te tin betele? sa mai nimeresti la departajare la 11m.Cu antrenamente mai consistente reusiti mai bine la seniori nucile is f tari dar sunt antrenori care va invata sa le spargeti si o generatie de fotbalisti va pot arata cum. Important ca aveti stofa. Rau i fara. Ca daca vrei nu ai cu ce. Sa nu va para rau. E aproape imposibil sa scoti toate superfortele fotbalistice-Anglia, Franta, Germania sau Spania, eu m-am minunat si cu Croatia. Bucurati-va de ce ati realizat munca acum incepe spre desavarsirea voastra..Copilaria junioratului a luat sfarsit.
    Pt FIFA
    Cat de tampiti sunteti sa nu bagati meciul la nocturna in plin cod violet de canicula în Italia?
    Cat de tampiti sunteti sa nu bagati si finala mica la copii astia si sa le dati bronz si lor si la italieni ca ei se bucura, ce dracu faceti cu competitia doar de locul 1?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger