AcasăSPORTEURO 2012: UCRAINA este lider intr-o grupa cu ANGLIA, FRANTA si SUEDIA

EURO 2012: UCRAINA este lider intr-o grupa cu ANGLIA, FRANTA si SUEDIA

Nationala de fotbal a UCRAINEI, debutanta la un turneu final de Campionat European, a castigat, cu 2-1, meciul cu SUEDIA si este lider in GRUPA D, in care ANGLIA si FRANTA au incheiat la egalitate, 1-1.

Suedia a controlat jocul in prima parte. Ibrahimovic a avut o bara in prima repriza si a reusit sa deschida scorul in minutul 52, cand atacantul lui Milan a pus latul la o centrare venita de pe stanga.

Veteranul Andrei Sevcenko, bun prieten cu Ibrahimovic, a intors soarta partidei in numai 10 minute. Actualul jucator al lui Dinamo Kiev a reusit o dubla, fructificand cu mult noroc doua centrai venite de la Yarmolenko, respectiv Konoplianka.

In prelungiri, Elmander putea sa restabileasca egalitate, insa acesta nu a reusit sa profite de o pasa ideala venita de la Ibrahimovic si a sutat peste transversala.

In urma acestei victorii, prima obtinuta de Ucraina la un turneu de Euro, ex-sovieticii sunt lideri in Grupa D, dupa prima etapa. Ucraina a profitat si de egalul inregistrat intre Anglia si Franta, 1-1.

Franta a dominat copios disputa cu vechea sa rivala, insa Lescott a deschis scorul, cu o superba lovitura cu capul, iar „cocosul galic” nu a reusit decat sa egaleze, prin Nasri.

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger