AcasăSPORTEURO 2012: Ucraina – Franta: Euforia rapusa de ploaie

EURO 2012: Ucraina – Franta: Euforia rapusa de ploaie

(foto: youtube)

Ucrainienii s-au declarant invinsi in urma unui meci care a fost amanat pentru o ora din cauza ploii torentiale care s-a abatut asupra stadionului. Au pierdut cu 0 – 2 cu Franta.

(foto: youtube)

Euforia ucrainienilor, care reusisera in primul meci sa invinga Suedia, cu 2 – 1, a fost stinsa in urma meciului cu Franta, partida pierduta cu 2 -0.

Meciul a inceput cum nu se putea mai rau. In minutul 5 o furtuna s-a abatut asupra stadionului, arbitrul intrerupand meciul si trimitand echipele la vestiare, loc de unde au revenit abia dupa o ora.

Desi s-au tinut bine in prima repriza, ucrainienii nu au mai rezistat eroic si in repriza secunda, Pyatov fiind nevoit sa scoata de doua ori mingea din plasa, prima data in minutul 53, dupa golul lui Mennez, si a doua oara trei minute mai tarziu, dupa golul lui Cabaye.

In urma rezultatului Ucraina a ramas cu 3 puncte, iar Franta a ajuns la 4 puncte, acelasi numar ca si Anglia. Cine va merge in „sferturi” se va afla abia in ultima partida din cadrul Grupei D, cand Ucraina va intalni Anglia iar Franta se va duela cu Suedia.

 

author avatar
Ionut Zgimbau
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger