AcasăSPORTEURO 2012: Suedia – Anglia: meci nebun VIDEO

EURO 2012: Suedia – Anglia: meci nebun VIDEO

(foto: youtube)

Englezii s-au impus in fata suedezilor in urma unui meci nebun, cu 5 goluri si dese rasturnari de situatie. Interzis cardiacilor!

(foto: youtube)

In fata lui Wayne Rooney, suspendat inca din calificarile pentru EURO 2012, englezii au reusit sa castige primul lor meci la Campionatul European in urma unui partide nebune, contra Suediei.

Primii care au deschis scorul au fost englezii, in minutul 24, prin Caroll, care a reluat cu capul o centrare a lui Gerrard. Au urmat clipe alerte, in care suedezii, speriati ca vor fi eliminati in cazul unei infrangeri, s-au avantat in joc. Si au atacat furibund, nereusind insa sa inscrie pana la pauza.

Au reusit insa in repriza secunda, golul venind exact cand trebuia: la inceputul reprizei, in minutul 49, Glen Johnson inscriind in proprie poarta in incercarea de a scoate de pe linia portii mingea trimisa de Mellberg.

Se anunta un meci de foc, ambele echipe avand nevoie de puncte pentru a spera la calificarea in „sferturi”.

In minutul 59 urmeaza socul, suedezii inscriu din nou, prin Mellberg care trimite mingea in poarta, cu capul, dupa o lovitura libera.

Desi au condus cu 1 – 0, englezii se vad condusi cu 2 -1 iar visul lor de a se califica parea pierdut. Roy Hodgson nu a fost insa de aceeasi parere, introducandu-l, in minutul 61, pe Walcott, miscare care s-a dovedit norocoasa, acesta inscriind dupa numai trei minute, printr-un sut de la 20 de metri.

Tot Walcott s-a dovedit a fi cheia succesului si in minutul 78 cand i-a centrat lui Welbeck, jucator care a inchis tabela printr-un gol cu calcaiul, in stil brazilian. Un gol superb care a incheiat un meci spectaculos, cu cinci goluri si tot atatea socuri.

Un meci in timpul caruia, ambele echipe au simtit aerul calificarilor. Englezii insa au si sanse de a trai emotia calificarii, in timp ce suedezii isi pregatesc bagajele, fiind eliminati de la Campionatul European.

[youtube]PYv2sXzHqbY[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger