AcasăSPORTEURO 2012: Semifinale sub semnul lui Real Madrid

EURO 2012: Semifinale sub semnul lui Real Madrid

10 jucatori din cadrul echipelor calificate in semifinalele EURO 2012 provin de la echipa madrilena Real Madrid, noua dintre jucatori fiind titulari incontestabili.

Faptul ca Real Madrid este un club important pe scena fotbalului international nu mai reprezinta o noutate de multa vreme insa, faptul ca echipa madrilena a reusit sa ofere in semifinale zece jucatori, noua dintre ei titulari incontestabili, sigur va reprezenta un lucru ce nu va putea fi trecut cu vedere.

Cei mai multi dintre jucatorii participanti in cele doua meciuri premergatoare finalei provin din Spania, Casillas, Arbeloa, Ramos si Xabi Alonso fiind doar cateva dintre numele importatante prezente la EURO 2012. Spaniolilor li se adauga si Albiol, acesta fiind insa, pana in acest moment, doar o rezerva de lux.

Celor patru li se adauga alte trei staruri, Coentrao, Pepe si Cristiano Ronaldo, acestia urmand sa reprezinte tabara portugheza, pentru ca lista sa fie completata de catre starurile Germaniei Özil si Khedira.

Cei zece jucatori „madrileni” vor putea fi observati miercuri si joi, de la ora 21.45, in cadrul celor doua semifinale ale EURO 2012.

Miercuri, in direct la TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD, va fi difuzat meciul Portugalia – Spania, urmand ca joi, in direct pe aceleasi posturi tv, sa fie difuzata semifinala a doua, Germania – Italia.

author avatar
Ionut Zgimbau
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger