AcasăSPORTEURO 2012: Portugalia – Spania sau duelul Ronaldo vs Casillas

EURO 2012: Portugalia – Spania sau duelul Ronaldo vs Casillas

(foto: youtube)

Semifinala dintre Portugalia si Spania sta sub semnul luptei dintre Ronaldo, unul dintre cei mai buni marcatori de la EURO, si Casillas, cel mai bun portar, ce a primit pana acum doar un gol.

(foto: youtube)

Prima semifinala al EURO 2012, ce se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, dintre Portugalia si Spania se anunta a fi un meci aprig, in care se vor intalni doi colegi de la Real Madrid, respectiv unul dintre cei mai buni marcatori, Cristiano Ronaldo, cu trei goluri inscrise, lider absolut al suturilor atat pe poarta, cat si spre poarta, si Iker Casillas, cel mai bun portar de la Campionatul European, cu un singur gol primit.

In plus, nici echipele din care fac parte nu sunt mai prejos, acestea situandu-se pe locurile doi si trei in topul echipelor care au inscris cele mai multe goluri. Doar Germania le depaseste, avand cu un gol mai mult decat Spania, si cu doua mai mult decat Portugalia.

De pe cealalta parte, Spania are avantajul net al apararii, jucatorii spanioli fiind nevoiti sa scoata mingea din poarta o singura data. Portugalia insa nu sta prea bine, primind patru goluri, doua dintre acestea in cadrul aceluiasi meci, victoria cu 3 -2 in fata Danemarcei.

Va ramane de vazut cine va iesi invingator: Ronaldo, ce va avea nevoie de inca o zi buna, in care sa fie in forma maxima, pentru a inscrie, ori Casillas, care va avea de partea sa aceeasi aparare ermetica a spaniolilor.

Meciul Portugalia – Spania va avea loc miercuri, de la ora 21.45, fiind transmis in direct de TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
605 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger