AcasăSPORTEURO 2012: OLANDA - GERMANIA 1-2 Olanda este ca si eliminata

EURO 2012: OLANDA – GERMANIA 1-2 Olanda este ca si eliminata

Germania si-a asigurat, in mare masura, calificarea in sferturile de finala ale Campionatului European de fotbal din Polonia si Ucraina, dupa ce a trecut, cu 2-1, de Olanda. Vicecampioana mondiala en-titre este ca si eliminata din competitie.

Min. 94 – Este final de meci la Harkov. Germania se impune la capatul unei dispute pe care a controlat-o tactic de la un capat la celalat. Olanda a parut o formatie vlaguita si fara idei.

Min. 91 – Intra Lars Bender in locul lui Thomas Muller.

Min. 90 – Willems vede si el cartonasul galben pentru un fault tare.

Min. 87 – Boateng vede cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 82 – Intra si Kuyt in locul lui Robben.

Min. 80 – De Jong vede primul cartonas galben al meciului pentru un fault tare. Intra Toni Kroos in locul lui Mesut Ozil.

Min. 73 Olanda – Germania 1-2. Van Persie nu mai rateaza. Super-atacantul lui Arsenal inscrie cu un sut in forta, de la 25 de metri, care l-a facut sah-mat pe Neuer.

Min. 72 – Intra Klose in locul lui Mario Gomez.

Min. 71 – Robben patrunde frumos pe dreapta, intoarce pentru Sneijder, acesta suteaza din prima si Boateng respinge cu mare dificultate in corner.

Min. 66 – Olanda nu reuseste sa desfaca apararea Germaniei nici cu Huntelaar sau Van Der Vaart.

Min. 58 – Van Persie suteaza frumos, din alergare si Neuer scoate in extremis.

Min. 52 – Hummels patrunde excelent printre fundasii adversi, suteaza, Stekelenburg respinge, acelasi Hummels reia cu varful si Stekelenburg trimite in corner.

Min. 46 – Van Marwijk i-a aruncat in lupta pe Van der Vaart si Huntelaar. Au iesit Van Bommel si Afellay.

22.47 – Germania a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Harkov. Germania conduce, cu 2-0, dupa o prima repriza controlata tactic copios de nemti.

Min. 45 – Schweinsteiger trimite un sut-centrare periculos, Robben deviaza nefericit si este aproape sa-si invinga propriul portar, dar Stekelenburg intervine si respinge de langa bara.

Min. 38 Olanda – Germania 0-2. Gomez nu este un fundas, este un super atacant si nu rateaza precum Badstuber. Schweinsteiger l-a lansat din nou excelent la limita offside-ului si SuperMario a punctat cu un sut superb, la coltul lung.

Min. 37 – Ozil centreaza excelent de pe dreapta, din lovitura libera, Badstuber reia cu capul din numai cativa metri si Stekelenburg respinge cu mult noroc un balon pe care scria 2-0.

Min. 30 – Germania a facut pasul in spate dupa golul lui Gomez. Nemtii stiu soarta Olandei, si ca trupa lui Van Marwijk trebuie sa iasa la joc, si asteapta sa dea lovitura pe contra.

Min. 24 Olanda – Germania 0-1. Schweinsteiger il lanseaza excelent pe Gomez, la limita offside-ului, atacantul lui Bayern preia elegant, face o pirueta de zile mari si il executa pe Stekelenburg cu sange rece.

Min. 21 – Olanda joaca in inferioritate numerica momentan. Robben este marginea terenului. Atacantul lui Bayern si-a spart capul si va fi bandajat.

Min. 11 – Van Persie suteaza periculos, putin pe langa poarta adversa.

Min. 8 – Raspunsul Germaniei vine de la Ozil, dar sutul acestuia este retinut de langa bara de Stekelenburg.

Min. 7 – Van Bommel il lanseaza excelent pe Van Persie, acesta reia din prima si Neuer retine.

21.45 – Olanda a avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Harkov, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt circa 30.000 de spectatori.

Olanda, antrenata de Bert van Marwijk, incepe cu Stekelenburg – Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems – De Jong, Van Bommel – Robben, Sneijder, Afellay – Van Persie.

Germania, antrenata de Joachim Low, incepe cu Neuer – Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm – Khedira, Schweinsteiger – Thomas Muller, Mesut Ozil, Podolski – Mario Gomez.

Disputa, care se va disputa la Harkov, pe Stadionul „Metalist”, ar putea aduce eliminarea din competitie a vicecampioanei mondiale en-titre. Olanda este obligata sa scoata macar un punct pentru a mai spera la calificarea in sferturi.

author avatar
Cristi Ionita
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger