AcasăSPORTEURO 2012: Nemtii au liber la femei, bautura si tigari

EURO 2012: Nemtii au liber la femei, bautura si tigari

(foto: youtube)

Jucatorii germani au parte de un tratament lejer in timpul EURO 2012, fiindu-le permis sa bea, sa fumeze si sa se intalneasca cu nevestele lor.

(foto: youtube)

Jucatorii nationalei de fotbal a Germaniei vor avea parte de un tratament lejer in timpul desfasurarii meciurilor din cadrul Campionatului European de fotbal, ce va debuta vineri. Potrivit Dailymail, antrenorul Joachim Low, a declarat ca acestia pot face orice doresc, inclusiv sa fumeze.

„Nu il voi amenda, exceptie facand in timpul meselor si a intrunirilor echiperi”, a declarat acesta, referindu-se la Tim Wiese, singurul fumator din componenta nationalei Germaniei.

Low, a completat insa ca, acest lucru nu va insemna ca jucatorii vor putea face tot ce doresc, acestia trebuind sa respecte cateva reguli simple. Printre acestea se numara bautul in cantitati moderate de bere si vin si iesirile in oras, dar maxim pana la ora 23.00. totodata, componentii echipei germane se vor putea intalni si cu sotiile si copii, insa nu s-a stabilit inca daca vor avea acordul de a ramane peste noapte, ori nu.

author avatar
Ionut Zgimbau
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger