AcasăSPORTEURO 2012: Meciuri de care pe care in cadrul Grupei B

EURO 2012: Meciuri de care pe care in cadrul Grupei B

Exceptand Germania, care se poate multumi si cu un egal, Olanda, Portugalia si Danemarca au nevoie de victorii pentru a se califica in „sferturile” EURO 2012.

„Totul sau nimic” este dictonul dupa care, in aceasta seara, incepand cu ora 21.45, se vor conduce cele patru echipe nationale din cadrul Grupei B, a Campionatului European.

In timp ce Germania, care a castigat primele doua meciuri, se poate multumi si cu un punct in urma meciului cu Danemarca, celalalte trei echipe au nevoie de toate cele trei puncte pentru a spera la calificarea in „sferturile de finala” ale EURO 2012.

Pentru a se califica Portugalia are nevoie de un singur punct insa, depinde de rezultatul dintre Danemarca, care are tot trei puncte, si Germania. In cazul unei victorii, lucrurile sunt clare: la adapostul victoriei in meciul direct cu danezii, Portugalia merge mai departe indiferent de rezultatul dintre Danemarca si Germania. In cazul unei remize cu Olanda, Portugalia se califica doar daca danezii remizeaza cu nemtii.

Danezii sunt obligati sa castige pentru a spera la o calificare in „sferturi”, accederea in etapa viitoare fiind posibila doar daca Portugalia remizeaza ori pierde meciul cu Olanda. In cazul in care remizeaza cu nemtii, danezii se califica doar daca Portugalia va fi infranta de Olanda.

Olanda, ce are 0 puncte, are sanse foarte mici de a se califica. Aceasta trebuie sa invinga Portugalia la o diferanta de minim doua goluri si sa spere ca Danemarca va fi infranta de Germania.

Cele doua meciuri se vor disputa la aceeasi ora: 21.45. Partida dintre Portugalia si Olanda va fi difuzata pe TVR 1 si Dolcesport 1, iar cea dintre Danemarca si Germania pe TVR 2 si Dolcesport 2.

author avatar
Ionut Zgimbau
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger