AcasăSPORTEURO 2012: Meciul Ucraina-Franta, de vineri seara, nu va mai fi transmis...

EURO 2012: Meciul Ucraina-Franta, de vineri seara, nu va mai fi transmis de DOLCE SPORT!

Meciul Ucraina-Franta, de vineri seara, din cadrul EURO 2012, nu va mai fi transmis de Dolce Sport, ci de TVR 1.

Microbistii care planuiau sa urmareasca partida Ucraina-Franta (cu incepere de la orele 19) afla ca meciul nu va mai fi difuzat de Dolce Sport, ci de TVR1, potrivit gsp.ro. Acelasi post TV va transmite si meciul dintre Suedia si Anglia, cu incepere de la 21:45.

Cristea: Dolce nu mai are dreptul sa transmita meciurile de la EURO 2012

Noul director general interimar al Societatii Romane de Televiziune a declarat vineri dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca a fost trimisa o notificare catre reprezentantii Dolce, prin care acestia din urma erau anuntati ca nu au platit la timp banii pentru drepturile de transmitere a meciurilor de la Euro 2012, ca urmare nu mai au dreptul sa difuzeze partidele.

Termenele de plata au fost depasite. Suma de 500.000 de euro plus TVA ce trebuia platita la 15.04.12 a fost achitata cu o depasire de 17 zile. Suma de 550.000 de euro plus TVA, ce trebuia platita pana la 10.06.2012 nu a fost achitata pana acum”, a precizat Cristea, care a adaugat ca SRTv are dreptul de a invoca exceptia de neexecutare a acordului cadru si de a interzice difuzarea competitiilor sportive ulterioare scadentei neachitate.

„Mi s-a parut rusinos ca romanii care platesc taxa TV sa nu poata urmari meciurile (…) Incepand cu acest moment, romanii vor putea urmari toate partidele de la Campionatul European doar pe TVR„, a declarat Radu Calin Cristea.

„Nu pot sa inteleg de ce fosta conducere a TVR nu s-a folosit de incalcarea de catre Dolce a acestor clauze contractuale”, a mai spus Cristea, care a anuntat ca luni va avea loc o noua conferinta de presa pe aceasta tema.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger