AcasăSPORTEuro 2012, Grupa A: Cehia - Grecia 2-1 si Polonia - Rusia...

Euro 2012, Grupa A: Cehia – Grecia 2-1 si Polonia – Rusia 1-1

Cehia este marea castigatoare a zilei in Grupa A de la Campionatul European de fotbal, dupa ce a invins cu 2-1 reprezentativa Greciei, iar Rusia si Polonia au remizat, 1-1.

Cehia a obtinut prima victorie de la Euro 2012, dupa ce a dispus de selectionata Greciei, scor 2-1, intr-o partida disputat marti seara pe Stadionul Municipal din Wroclaw. Cele doua goluri ale cehilor au fost marcate in prima repriza, (Jiracek 3, Pilar 6), elenii revenind dupa pauza, prin reusita lui
Gekas, care a profitat de o eroare impardonabila a portarului Cech – proaspat castigator al trofeului UEFA Champions League cu Chelsea Londra. Al doilea meci al grupei s-a disputat la Varsovia, in fata a 55,920 de spectatori, si a adus fata in fata reprezentativele Poloniei si Rusiei. Gazdele competitiei s-au vazut conduse cu 0-1 inca din minutul 37, gol marcat de Dzagoev, remiza salvatoare pentru lesi venind din bocancul lui Blaczykowski (57), la capatul unei actiuni de senzatie finalizata de jucatorul lui Borussia Dortmund. In urma acestor rezultate, clasamentul Grupei A arata astfel: 1. Rusia 4 puncte; 2. Cehia 3 puncte; 3. Polonia 2 puncte; 4. Grecia 1 punct. Ultimele doua jocuri ale grupei vor avea loc pe 16 iunie: Cehia – Polonia la Wroclaw si Grecia – Rusia la Varsovia. Ambele partide vor incepe la ora 21.45.

author avatar
Mihai Koblenko
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger