AcasăSPORTEURO 2012: Germania – Italia. Prima victorie a Panzerul german contra italienilor?

EURO 2012: Germania – Italia. Prima victorie a Panzerul german contra italienilor?

Nici Ballack nu a reusit sa ii invinga pe italieni (foto: youtube)

In ultima semifinala, se vor intalni Germania, care a castigat toate meciurile de EURO 2012, si Italia, echipa calificata in semifinale dupa penalty-uri.

Nici Ballack nu a reusit sa ii invinga pe italieni (foto: youtube)

Joi, de la ora 21.45, se va disputa a doua semifinala, intre Germania si Italia, meciul anuntandu-se unul dificil pentru ambele echipe, finalista urmand a se afla dupa confruntarea dintre echipa cu un apetit nebun pentru goluri si echipa cu o aparare aproape ermetica, ce a primit doar doua goluri, dar care a reusit sa invinga Germania in toate meciurile oficiale.

Desi a castigat toate meciurile din cadrul EURO 2012, nemtii, ce au inscris noua goluri si au primit doar patru, au de ce se teme de italieni, acestia din urma reusind sa ii invinga in toate meciurile oficiale disputate. Mai mult, Germania – Italia s-a mai disputat de trei ori in cadrul turneelor finale, nemtii fiind invinsi de doua ori in semifinale si o data in finala. Nemtii vin insa cu avantajul prospetimii, dupa o victorie lejera, 4 – 2, in fata Greciei. In plus, in componenta echipei se afla golgeterul la zi a EURO 2012, Mario Gomez – cu trei goluri inscrise, si asistentul perfect, Mezut Ozil, care are trei pase decisive.

De cealalta parte, Italia a sosit in urma unei victorii chinuite, 4 – 2 la penalty-uri, impotriva Angliei. In plus, in timpul Campionatului European, italienii au reusit sa inscrie doar patru goluri, primind din schimb doar doua, avand astfel una dintre cele mai bune aparari din cadrul EURO 2012, fiind intrecuta doar de Spania, care a primit un singur gol. Acestia ii au insa in componenta pe Mario Balotteli, cel care, in timpul meciurilor de la EURO 2012, a trimis nu mai putin de 21 de suturi spre poarta, Antonio Cassano, cu 12 suturi spre poarta, precum si Antonio Di Natale si Claudio Marchisio, care au cate noua suturi pe poarta.

Va ramane de vazut cine vor iesi invingatori: nemtii, care au reusit sa-si invinga toti adversarii, inscriind cele mai multe goluri de la EURO 2012, ori italienii, care au stat bine in aparare insa, in ciuda numarului mare de suturi trimise spre poarta, au inscris doar de patru ori. In plus, italienii au si avantajul statisticolor, castigand toate meciurile disputate impotriva nemtilor.

Meciul Germania – Italia va avea loc joi, de la ora 21.45, fiind transmis in direct de TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger