AcasăSPORTEURO 2012: Astazi se afla ultimele 2 sfert-finaliste

EURO 2012: Astazi se afla ultimele 2 sfert-finaliste

Suedia – Franta si Anglia – Ucraina sunt meciurile care vor stabili ultimele doua echipe care vor merge in sferturile de finala ale EURO 2012.

Marti seara, de la ora 21.45, vor incepe ultimele doua meciuri contand pentru grupele Campionatului European de fotbal, urmand a se stabili si ultimele doua echipe care se vor califica in sfereturile de finala.

In urma partidelor disputate pana acum, Franta si Anglia sunt la egalitate, ambele cu cate 4 puncte. Pe locul trei se afla Ucraina, cu trei puncte, urmata de codasa Suedia, cu 0 puncte.

In cazul calificarii calculele sunt simple. In timp ce englezii si francezii se pot multumi si cu cate o remiza, Ucraina este fortata sa castige pentru a ajunge in „sferturi”.  Suedia, cu 0 puncte, este eliminata de la EURO, singura ei dorinta fiind sa nu incheie Campionatul European de Fotbal cu 0 puncte.

Meciul Suedia – Franta  va fi transmis in direct de TVR 1 si Dolcesport 1. Partida dintre Anglia si Ucraina poate fi urmarit de microbisti pe TVR 2 si Dolcesport 2. Ambele partide vor incepe de la aceeasi ora: 21.45.

author avatar
Ionut Zgimbau
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger