AcasăSPORTEURO 2012: Anglia – Italia – ultima batalie pentru semifinala

EURO 2012: Anglia – Italia – ultima batalie pentru semifinala

Anglia si Italia se vor duela, duminica seara, in cadrul ultimului sfert de finala al EURO 2012, in urma meciului urmand a se stabili cine va da piept, in semifinala, cu Germania.

Anglia si Italia se vor duela duminica, in cadrul ultimului meci al „sferturilor” EURO 2012, pentru a stabili cine va infrunta, in semifinala, Germania, alaturandu-se totodata si celorlalte 2 echipe calificate: Spania si Portugalia.

Meciul, o adevarata finala in cadrul sferturilor de finala, este asteptat cu sufletul la gura de toti microbistii. Se anunta un meci greu, deschis oricarui rezultat, inclusiv unul de 0 – 0, primul astfel de rezultat din cadrul EURO 2012, urmand ca semifinalista sa se afle fie in urma celor doua reprize de prelungiri, fie, daca va fi nevoie, in urma loviturilor de departajare.

Partida dintre Anglia, calificata in „sferturi” in urma golului inscris de Wayne Rooney, revenit pe banca dupa ce, in calificari a fost supendat doua meciuri pentru un fault dur, si Italia, echipa care acuza la un moment dat ca Spania si Croatia au convenit sa remizeze, astfel incat ei sa fie eliminati, va fi transmisa in direct, de la 21.45, de TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD.

 

author avatar
Ionut Zgimbau
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger