AcasăSPORTEto'o are clauze fabuloase la rusi

Eto’o are clauze fabuloase la rusi

Atacantul camerunez Samuel Eto’o, noua perla a formatiei Anji Mahacikala, are un contract cu clauze avantajoase la gruparea din Dagestan.

Achizitionat pentru 28 de milioane de euro de la Internazionale Milano, Samuel Eto’o se bucura de intreaga atentie a lui Suleiman Kerimov, finantatorul echipei Anji Mahacikala.

Pe langa salariul urias, 20 de milioane de euro pe an pentru urmatoarele trei sezoane, Eto’o a primit, la semnarea contractului cu gruparea din Dagestan, un Ferrari ultimul racnet drept prima de instalare.

Mai mult, Eto’o are dreptul sa locuiasca in continuare la Milano, unde i se va pune la dispozitie un antrenor personal, si posibilitatea de a refuza sa se prezinte la antrenamentele echipei.

Camerunezul are si un avion charter la dispozitie cu care va face deplasarea direct la meciuri sau la antrenamentele la care doreste sa ia parte.

Magulit de atentia acordata, Eto’o a precizat ca se va deplasa maine la Moscova, pentru a face cunostinta cu noii sai colegi, si ca este dispus sa evolueze in meciul cu Rostov din deplasare, de sambata, in cazul in care i se va cere.

Prezentarea oficiala a lui Eto’o va avea loc pe 10 septembrie, cand Anji va sustine urmatorul meci pe teren propriu in campionat. Camerunezul va purta numarul 99 pe tricou, numarul 9 apartinandu-i brazilianului Diego Tardelli.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger