AcasăSPORTEto'o a blocat transferul olandezului la Anji din cauza nevestei lui Sneijder

Eto’o a blocat transferul olandezului la Anji din cauza nevestei lui Sneijder

Eto'o este liderul trupei din Makhachkala

Anji Makhachkala a fost aproape sa dea prima mare lovitura a iernii pe piata transferurilor, dar achizitionarea olandezului Wesley Sneijder (Inter Milano) a fost blocata de Samuel Eto’o.

Eto'o este liderul trupei din Makhachkala

Olandezul Guus Hiddink, antrenorul lui Anji, i-a solicitat finantatorului Suleyman Kerimov un play-maker care sa-i alimenteze constant cu baloane utile pe atacantii Samuel Eto’o si Lacina Traore.

Sneijder are de patimit de pe urma sotiei

Oligarhul rus a pus imediat ochii pe mijlocasul olandez Wesley Sneijder, de la Inter Milano, fotbalist intrat in dizgratia italienilor.

Massimo Moratti a acceptat pe loc oferta de 25 de milioane de euro, iar jucatorul era asteptat in Daghestan cu un salariu de 6 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri consistente. Transferul a picat dintr-un motiv incredibil: venirea lui Sneijder a fost refuzata tocmai de Samuel Eto’o, fostul sau coechipier de la Inter. Camerunezul se teme ca influenta frumoasei Yolanthe Cabau, sotia olandezului, va afecta atmosfera din vestiarul lui Anji. Conform presei din Rusia, atacantul are drept de veto la transferurile efectuate de Anji.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger