AcasăSPORTEto’o semneaza vineri cu Anji

Eto’o semneaza vineri cu Anji

Eto'o s-a pregatit pentru ultima oara in echipamentul milanezilor

Samuel Eto’o va semna vineri contractul cu Anji Mahacikala, grupare din Dagestan care activeaza in superliga rusa. Africanul va avea un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.

Eto'o s-a pregatit pentru ultima oara in echipamentul milanezilor

Presa din Italia anunta ca Samuel Eto’o a ajuns la un acord cu formatia patronata de miliardarul Suleiman Kerimov, vineri urmand sa fie parafat contractul pe trei ani. Eto’o, in varsta de 30 de ani, dublu castigator al Balonului de Aur al Africii, va primi un salariu de 15 milioane de euro pe sezon, in timp ce Inter Milano se va alege cu 30 de milioane de euro din aceasta afacere. Eto’o  a efectuat, ieri, ultimul antrenament in tricoul lui Inter, fiind prezent la sedinta de pregatire de la Appiano Gentile, de unde a lipsit Cristi Chivu, accidentat.

Pentru a-l inlocui pe camerunez, milanezii negociaza cu argentinianul Carlos Tevez si cu uruguayanul Diego Forlan. La Anji – locul 6 dupa 20 de runde in campionatul Rusiei – mai activeaza fotbalisti celebri precum  Roberto Carlos, M. Boussoufa, Eliakwu, Diego Tardelli, Dzsudzsák si Zhirkov.

author avatar
Sebastian Stan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger