AcasăSPORTEto’o se intoarce la FC Barcelona!

Eto’o se intoarce la FC Barcelona!

Eto'o ar vrea sa joace din nou pentru FC Barcelona

Camerunezul care a marcat 108 goluri in tricoul bluegrana este aproape sa se intoarca la formatia pentru care a jucat timp de cinci sezoane. Dorul de FC Barcelona si demisia lui Pep Guardiola sunt motivele principale.

Eto'o ar vrea sa joace din nou pentru FC Barcelona

FC Barcelona este in cautarea unui atacant de top. Dupa ce s-au vehicualt mai multe piste, inclusiv cea a ivorianului Didier Drogba, surpriza vine din Rusia. Fostul golgeter al catalanilor, Samuel Eto’o, a venit intr-o vizita la Barcelona si s-a intalnit cu fostii sai colegi, Puyol, Valdes si Xavi. Presa spaniola sustine ca jucatorul camerunez este foarte aproape de o revenire pe „Camp Nou”, mai ales ca dusmanul sau, Josep Guardiola, nu mai este la club. Eto’o a fost cedat, in 2009, la Inter Milano, in schimbul lui Ibrahimovici, dar si a sumei de 46 de milioane de euro.

Camerunezul era acuzat de mai multe acte de indisciplina si nu mai era dorit de antrenorul Barcelonei. Samuel Eto’o fusese cumparat de catalani in 2004 pentru suma de 24 de milioane de euro, jucatorul fiind detinut in co-proprietate de Real Madrid si Mallorca. Din vara lui 2011, Eto’o  joaca la Anzhi Makhachakala, in Daghestan, acolo unde primeste un megasalariu, de 20 de milioane de euro pe an.

author avatar
Sebastian Stan
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger